Get Adobe Flash player

Predstavitev

Igor Belčič, doktor za smuči in pancarje

leta 1983 ustanovljena delavnica in servis za smuči, v tistem obdobju pa tudi za kolesa, teniške loparje ter jadralne deske in jadra, danes slovi kot najstarejši obstoječi servis smuči v Ljubljani. Igor je svoje smučarske začetke doživek kot tekmovalec pri SK Akademik, njegova tekmovalna kariera je trajala do leta 1979, sredi sedemdesetih pa se je kot pomočnik pridružil smučarskemu servisu Gorazda Mlakarja in Andreja Tržana, še kasneje pa je od same ustanovitve naprej delal v Šport servisu v Maximarketu.  

14 letna kariera serviserja smučarskih čevljev San Marko in kasneje še smuči Kazama mu je prinesla prepotrebne izkušnje, katere danes s pridom uporablja pri svojih strankah, tako da se lako prilagodi njihovim potrebam, znanju in željam.

Igor Belčič se s smučarskimi čevlji in tistimi, ki jih obujejo, druži že skoraj vse življenje. Pred leti je v okviru tovarne San Marco skrbel za obutev naše alpske smučarske reprezentance, obuval in sezuval je Bojana Križaja, Tomaža Cerkovnika, Jureta Franka, Roka Petroviča, pozneje Jureta Koširja in Mitjo Kunca, vražje Slovenke Matejo Svet, Natašo Bokal, Mojco Suhadolc, koga ni. (članek Finance 25.11.2011)

Kot serviser pancarjev (smučarskih čevljev) je doloval takorekoč na celotnem področju Vzhodne in Zahodne Evrope, od Češkolovaške, Sovjetske zveze... V 90-ih pa je obuval in skrbel za njihovo dobro počutje poleg slovenskih, tudi avstrijske reprezentante in olimpijce.

Brušenje

V Best servisu za Bežigradom na Trstenjakovi 16


uporabljajo tehnologijo brušenja "Ceramic Side Edge Grinder", katero so preizkusili tekmovalci Svetovnega pokala in vam ni treba biti v skrbeh, če strokovnjakom v servisu Best naročite brušenje in utrjevanje robnikov po tej metodi. Brezkompromisna ostrina, ki traja dlje, zagotavlja odlično smuko in daljšo življenjsko dobo smuči, ki jih ni potrebno tako pogosto brusiti.

vizitka


vreme na smučiščih...

Pripravite svoje smuči

Gotovo ste svoje smuči na koncu lanske sezone primerno konzervirali in jih hranili v suhem prostoru. Tako boste zagotovo podaljšali življenjsko dobo smuči in kar je najpomembneje, smuči bodo skorajda pripravljene za novo sezono smučanja. Le še drsno površino primerno pripravimo in že ste nared za zdrs po smučini...

kontaktirajte me

tel: 01 43600 07

GSM: 041 666 756

e-pošta: igor.belcic@gmail.com

delite s prijatelji

Podelite informacijo o pripravi smuči, boardov ter pancarjev s svojimi prijatelji, hvala!

Share