Get Adobe Flash player

Tehnologija brušenja smučiTehnologija brušenja robnikov smuči, ki so jo do sedaj uporabljali tekmovalci Svetovnega pokala, je na voljo tudi vam. Poleg neverjetne ostrine, ki zagotavlja precizno vodenje smuči tudi na najtrših in ledenih podlagah, ki so v pomanjkanju snega vedno bolj pogoste na vseh smučiščih, vam novi način brušenja in utrjevanja zagotavlja tudi večjo trajnost. Ostrine tako nabrušenih robnikov vam ne bo treba zlepa obnavljati.

Na nov način obdelan robnik je tako oster, gladek in trden, da lahko tekmovalci uporabljajo smuči do deset krat, tudi na najbolj trdi podlagi. V sezoni 2006/07 so "Ceramic Side Edge Grinder" prvič uporabljali v servisnih delavnicah serviserjev smuči za Svetovni pokal. Naslednje leto (2007/08) je stroj uporabljalo že 90% serviserjev. Veleslalomske smuči pripravljene s tem orodjem so bile na vseh testih hitrejše od smuči pripravljenih na klasičen način. Kot ostrenja lahko prilagodimo željam v razponu od 90 do 84 stopinj. Po obdelavi je robnik popolnoma gladek, ne da bi pri tem odstranili veliko materiala.
Z najsodobnejšimi postopki obdelave skupaj s tradicionalnimi bodo vaše smuči pripravjene tako, da jih ne bo potrebno nenehno obnavljati.

Brušenje

V Best servisu za Bežigradom na Trstenjakovi 16


uporabljajo tehnologijo brušenja "Ceramic Side Edge Grinder", katero so preizkusili tekmovalci Svetovnega pokala in vam ni treba biti v skrbeh, če strokovnjakom v servisu Best naročite brušenje in utrjevanje robnikov po tej metodi. Brezkompromisna ostrina, ki traja dlje, zagotavlja odlično smuko in daljšo življenjsko dobo smuči, ki jih ni potrebno tako pogosto brusiti.

vizitka


vreme na smučiščih...

Pripravite svoje smuči

Gotovo ste svoje smuči na koncu lanske sezone primerno konzervirali in jih hranili v suhem prostoru. Tako boste zagotovo podaljšali življenjsko dobo smuči in kar je najpomembneje, smuči bodo skorajda pripravljene za novo sezono smučanja. Le še drsno površino primerno pripravimo in že ste nared za zdrs po smučini...

kontaktirajte me

tel: 01 43600 07

GSM: 041 666 756

e-pošta: igor.belcic@gmail.com

delite s prijatelji

Podelite informacijo o pripravi smuči, boardov ter pancarjev s svojimi prijatelji, hvala!

Share